Skip to main content

Jobba hos oss på TMP Alarm.

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation som genomsyras av kamratskap och samarbete, det är viktiga faktorer för att vi ska må bra i vårt dagliga arbete, ha roligt på jobbet samt bidrar till att våra kunder är nöjda. Hos oss får man göra fel så länge du står för det och hjälper till att lösa det – det är så vi utvecklas.

Roller hos oss är projektledare, servicetekniker, Key account manager, montörer, brandskyddstekniker, CAD-ritare, administratörer och ekonomi. Ja vi har en VD också men han presenterar sig som Micke.

På TMP Alarm AB gillar vi initiativtagare, som har förmåga att hitta lösningar samt lyhördhet och hittar nya utvecklingsmöjligheter både för oss internt och för våra kunder.

Som anställd hos oss representerar du TMP Alarm AB, därför är det viktigt att du har en social kompetens och att kunden kommer i första hand. Vi gillar kompetensutveckling och erfarenhetsåterföring, så du kommer att få goda möjligheter till detta.

Goda datakunskaper och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är viktigt. Vi tar alltid ett utdrag ur Polisens belastningsregister innan du börjar din anställning samt en gång per år.
Körkort är bra men inte ett måste, däremot så behöver du ta din säkerhet på största allvar och följa de arbetsmiljöregler som finns hos oss.


Känner du att den här presentationen ger dig mersmak på TMP Alarm AB då tycker vi att du ska höra av dig till oss så bokar vi ett personligt möte.

Anställningsform

Tillsvidare 

Omfattning

 Heltid.

Tillträde

Omgående.

Ersättning

Fast lön.

Kontakt

Kontakta Sandra Radefalk vid frågor.
08-588 019 69