Jobba hos oss

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation som genomsyras av kamratskap och samarbete, det är viktiga faktorer för att vi ska må bra i vårt dagliga arbete, ha roligt på jobbet samt bidrar till att våra kunder är nöjda. Hos oss får man göra fel så länge du står för det och hjälper till att lösa det.
Vi har två huvudspår hos oss, Brandlarm och Brandskydd. Roller hos oss är projektledare, servicetekniker, Key account manager, montörer, brandskyddstekniker, CAD-ritare, administratörer och ekonomi. Ja vi har en VD också men han presenterar sig som Micke.


På TMP Alarm AB gillar vi initiativtagare, som har förmåga att hitta lösningar samt lyhördhet och hittar nya utvecklingsmöjligheter både för oss internt och för våra kunder.
Som anställd hos oss representerar du TMP Alarm AB, därför är det viktigt att du har en social kompetens och att kunden kommer i första hand. Vi gillar kompetensutveckling och erfarenhetsåterföring, så du kommer att få goda möjligheter till detta.
Goda datakunskaper och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är viktigt. Vi tar alltid ett utdrag ur Polisens belastningsregister innan du börjar din anställning samt en gång per år.
Körkort är bra men inte ett måste, däremot så behöver du ta din säkerhet på största allvar och följa de arbetsmiljöregler som finns hos oss.


Vi söker alltid tillskott till vårt team, just nu söker vi montörer och servicetekniker på brandlarm.
Som servicetekniker är det viktigt att vara flexibel, kunna ansvara för sin egen kalender, social förmåga samt erfarenhet av flera fabrikat av brandlarm. Du kommer att förflytta dig flera gånger per dag, så du bör gilla variation. Du ska ha utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som montör ska du gilla att arbeta i team – alltså kunna samarbeta, komma med bra idéer och ta instruktioner. Arbetsplatser kommer att variera från pågående verksamhet i en skola till en stor nybyggnation.


Känner du att den här presentationen ger dig mersmak på TMP Alarm AB då tycker vi att du ska höra av dig till oss så bokar vi ett personligt möte  🚀

Om anställningen

Anställningsform

Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid

Tillträde

Omgående

Ersättning

Fast lön

Kontakt

Kontakta Sandra Radefalk vid frågor.
08-588 019 69

Copyright © TMP alarm | Integritetspolicy
Webbyrå Odd