Jobba hos oss

Just nu söker vi en brandlarmsinstallatör

TMP Alarm AB är ett säkerhetsföretag som erbjuder teletekniska larmanläggningar och brandskydd. Vi strävar efter att vara en helhetslösning för våra kunder inom brandskydd och säkerhet. I dag består företaget av 25 personer, inklusive arbetsledning. Kontoret är beläget i Kista. Som anställd hos TMP Alarm AB knyter Du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. TMP Alarm AB ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

Nu behöver vi förstärka vår organisation med fler brandlarmsinstallatörer.

Jobbeskrivning

Som installatör kommer Du att arbeta med att installera våra kunders teletekniska larmanläggningar. Främst brandlarm men även inbrottslarm och passageanläggningar. Som installatör representerar Du TMP Alarm AB, därför är det viktigt att Du som söker har social kompentens och att Du alltid sätter kunden i första hand. Rollen är självständig och erbjuder goda möjligheter till utbildning och personlig utveckling.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt utbildning inom relevant område eller motsvarande. Att Du är ansvarstagande ser vi som en självklarhet.

Du har goda datakunskaper samt behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vandelsprövning (utdrag ur polisens belastningsregister) kommer att tillämpas.

För att lyckas i rollen krävs det att Du är ansvarsfull, social och utåtriktad. Det är även viktigt att Du är en person som är lyhörd för kundernas önskemål och behov samt att Du är en initiativtagare som har förmågan att hitta lösningar. Då rollen är självständig förväntas det att Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt eget arbete och att Du är driven att lyckas i dina uppgifter.

Vi ser fram emot Din ansökan.

Om anställningen

Anställningsform

Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid

Tillträde

Omgående

Ersättning

Fast lön

Kontakt

Kontakta Sandra Radefalk vid frågor.
08-588 019 69

Copyright © TMP alarm | Integritetspolicy
Webbyrå Odd