Integritetspolicy

Information om vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas.

TMP Alarm AB
Organisationsnummer: 556740-8199
Strömögatan 12, 164 40 Kista
Ansvarig: Sandra Radefalk
08-588 827 50
info@tmpalarm.se

Cookies

En cookie (eller en kaka) är en liten textfil som webbplatsen begär att få spara på besökarens dator, surfplatta eller mobiltelefon. Cookies används för att ge besökaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen. Det går även att använda informationen i cookien för att följa hur en besökare använder webbplatsen.

Vanliga cookies kan delas in i två huvudtyper. Den ena typen har ett utgångsdatum och sparar en fil på din dator under en längre tid. Den används exempelvis vid funktioner som talar om vad som är nytt på den aktuella webbplatsen sedan du besökte den senast. När utgångsdatumet har passerat raderas cookien från din dator. Den skapas sedan på nytt nästa gång du besöker webbplatsen.

Den andra typen av cookie kallas för sessions cookie, den saknar utgångsdatum. När du är inne och surfar på en sida lagras den här cookien tillfälligt på din dator för att exempelvis hålla reda på vilket språk du har valt. sessions cookies lagras inte under en längre tid, utan försvinner när du stänger ner webbläsaren.
På denna webbplats används cookies för att du ska få en bra användarupplevelse och för att vi ska lära oss mer om hur vi kan förbättra webbplatsen.

Informationen används inte för att identifiera enskilda besökare utan för att se hur besökare i allmänhet använder webbplatsen.

GDPR

TMP Alarm AB – Extern integritetspolicy.

Datum för ikraftträdande: 2018-05-25. Senast uppdaterad 2021-01-10.

Vi på TMP Alarm AB värnar om individers integritet gällande hur våra medarbetare hanterar, lagrar och skyddar personuppgifter.

TMP Alarm AB har anpassat befintlig personuppgiftshantering efter nya EU-direktiven och dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018.

Informationen som TMP Alarm AB samlar in används för att förbättra våra tjänster, service och produkter för att behandla er felanmälan, jobbansökan, marknadsundersökningar samt göra det lättare för er som besökare på hemsidan att hitta informationen ni eftersöker.

Nedan beskriver hur TMP Alarm AB behandlar personuppgifter kopplade till kunder, leverantörer och samarbetspartners.


Vilka personuppgifter behandlar vi?

  1. Kunder – om ni valt att anlita TMP Alarm AB för utförande av de tjänster vi erbjuder kommer TMP Alarm AB att behandla följande personuppgifter: Kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

    1.1.1. Annan information hänförlig till kundavtalet med TMP Alarm AB såsom kontaktuppgifter till uppgiven kontaktperson hos kund. Detta inkluderar även felanmälan.

    1.1.2. Dessa uppgifter lagras under tiden avtal är gällande.

    1.1.3. Uppgifterna lagras för att samarbetet och TMP Alarm ABs leverans ska kunna fullföljas.

    1. Potentiella kunder – kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

      2.1.1. Dessa uppgifter lagras i upp till ett (1) år.

      2.1.2. Uppgifterna lagras för att skapa kontakt med nya kunder, boka in möten samt skicka erbjudanden.


    2. Samarbetsbolag – kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

      3.1.1. Dessa uppgifter lagras under tiden avtal är gällande.

      3.1.2. Uppgifterna lagras för att kunna genomföra det ingångna avtalet mellan parterna.


    3. Leverantörer – kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

      4.1.1. Dessa uppgifter lagras under tiden avtal är gällande.

      4.1.2. Uppgifterna lagras för att kunna genomföra det ingångna avtalet mellan parterna.


    4. Jobbansökningar – kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer samt e-postadress.

      5.1.1. Vid jobbansökningar sparas din ansökan utifrån de krav som finns. Spontanansökningar via hemsidan lagras i max 6 månader.

      5.1.2. Uppgifterna lagras för att skapa kontakt samt för eventuella framtida samarbeten.

    TMP Alarm AB kommer inte att sälja, byta eller leasa dina personuppgifter till tredje part och inte till något land utanför EU eller EES. Personuppgifter kan komma att lämnas från TMP Alarm AB för att uppfylla de lagliga skyldigheter eller andra ställda krav av myndigheter för att kunna säkerställa att TMP Alarm AB uppfyller de lagkrav som ställs på dem för att kunna upptäcka, förebygga eller uppmärksamma bedrägerier eller andra säkerhetsproblem.

    Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, detta gör du enklast via info@tmpalarm.se alt. 08-588 827 50.

    För mer information om gällande Svenska lagar rekommenderar vi läsning på Post- & Telestyrelsens hemsida samt Datainspektionen kring nya Dataskyddsförordningen GDPR.

    Copyright © TMP alarm | Integritetspolicy
    Webbyrå Odd