Brandskyddslösningar

De första minuterna är avgörande i en brands utveckling

TMP Alarm erbjuder därför utrustning för att klara de första viktiga insatserna. Brandposter, brandsläckare, brandvarnare, utrymningsprodukter och räddningstjänstmaterial till konkurrenskraftiga priser. Vi har allt det som behövs för att begränsa en brands omfattning och vi vet hur omständligt det kan vara med många och olika leverantörer av en och samma sak. Låt oss därför ge er en bekymmerfri helhetslösning där vi tillhandahåller alla de brandskyddsprodukter som du behöver.

Enligt gällande lagar och regelverk, men även för att säkerställa att utrustningen fungerar när den väl behövs, ställs det krav på regelbunden kontroll och underhåll av brandskydd och släckutrustning. TMP Alarm kan med avtal utföra underhållsservice på nya och befintliga brandskyddsprodukter. Vi har arbetat fram ett heltäckande digitalt SBA-system som förenklar era SBA-ronderingar, systemet påminner om när det är dags att utföra en rond, ni har allt samlat på samma ställe vid en ev. kontroll och ni kan alltid gå tillbaka för att se vad som tidigare är utfört. Ni kan tilldela uppdrag till andra ansvariga och ni kan få fram begriplig statistik. Ni kan också enkelt se vad vi som leverantör utfört samt bytt ut i materiel.

För er som ansvarar/arbetar inom restaurang är släckanläggningar ett bra komplement till brandlarm, släckanläggningen bekämpar snabbt eld på heta ytor tex stekhäll. Glöm inte att de behöver service och behöver fyllas på om de använts. Vi servar också släcksystem för kök av fabrikat Ansul.

Copyright © TMP alarm | Integritetspolicy
Webbyrå Odd